петок 12/04/2024

Борбени авиони подигнати од Полска и НАТО: Голем руски напад врз Украина, експлозии одекнуваат и долж границата

Украинските власти објавија експлозии во североисточниот, југот и западот на земјата во четвртокот наутро, за време на новиот бран руски