четврток 22/02/2024

Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан го одликуваше градоначалникот Ѓорѓиевски со орден за посебен придонес

Со одлука на Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан и врз Уставот на МПЦ, денес градоначалникот Орце Ѓорѓиевски беше одликуван