петок 12/04/2024

КАКО ТЕРОРИСТИ ВЛЕГУВААТ ВО ЕВРОПА? Имаат шема која им функционира – се преправаат дека се бегалци од една земја

Терористите на ИСИЛ-К пристигнуваат во Германија преку воената зона во Украина. Терористите на ИСИЛ се повеќе пристигнуваат во Германија преку