петок 12/04/2024

Најтешката воена обука на светот: „Пеколна недела“ ја завршува секој петти, а има и смртни случаи

Сонце, зима, лишување, халуцинации, хипотермија. Шестмесечната програма за најобучени поморски командоси на силите „SEAL“ (SEALs) се состои од бројни сегменти,

За да не се дознае нивното злосторство, брат си ја убил сестра си додека таткото само гледал – тврделе дека починала од колера!

Пакистанската полиција уапси татко и брат, откако на видеото од провинцијата Пенџаб се гледа како братот ја дави сестра си