четврток 22/02/2024

Мајката ја тужела болницата затоа што на детето му ја скинале главата при породување: „Се обидоа да прикријат како бебето починало“

Мајката Џесика Рос (20) од Џорџија поднела тужба против болницата, тврдејќи дека главата на нејзиното дете била откорната за време