петок 12/04/2024

„Најмалку 20 работници завршија во ледена вода“: Страшни детали од уривањето на мостот во Балтимор, бродот удри во носечки столб

Најмалку 20 работници паднаа во ледената вода кога контејнерскиот брод Дали под знаме на Сингапур удри во мостот Френсис Скот