недела 03/03/2024

Лидерот на Хезболах се заканува: Дали ќе има голема војна зависи од 2 работи! САД, го имаме подготвен одговорот за вашите флоти

Оваа операција е одлична, оваа света операција беше 100% палестинска и спроведена од Палестинци. Немаше негативна страна на оваа операција,

ПОЛАРНИОТ ВОРТЕКС СЕ ФОРМИРА И ЌЕ БИДЕ СИЛЕН! Каква зима ќе имаме зависи од овој вител на Северниот Пол: Веќе можеме да знаеме што не чека

Поплави, дождови, суперклеточни бури, суши, екстремни горештини, сето тоа не погоди од почетокот на оваа година. Иако есента уште не