четврток 22/02/2024

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА СИНОТ НА ОЛИГАРОТ НА ПУТИН Почина Иван Сечин (35), дали неговото семејство беше принудено да ја крие тагата?

Иван Сечин, син на генералниот директор на рускиот државен нафтен гигант „Роснефт“ Игор Сечин, почина на 5 февруари на 35-годишна