недела 03/03/2024

ШЕСТ „КРАЛЕВИ“ НА РУСКАТА НАФТА: Компаниите од Хонг Конг и Дубаи забележаа рекорден извоз на „црното злато“

Шест малку познати компании се искачија на статусот на новите кралеви на руската нафта во декември, колективно обработувајќи доволно извоз