сабота 02/03/2024

ПУТИН КАКО НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ Половина милион потписи за поддршка за номинацијата на актуелниот шеф на руската држава за претседателските избори

Низ Русија се собрани повеќе од половина милион потписи за поддршка на номинацијата на актуелниот претседател Владимир Путин за претседателските

Француската полиција тешко рани жена која наводно упатувала смртни закани и зборувала за поддршка на тероризмот во воз

Француската полиција отвори оган врз жена која се заканувала дека ќе се разнесе откако претходно упатувала смртни закани и зборувала