сабота 02/03/2024

САД се подготвени да преземат други акции, рече Бајден, по нападите на групи поврзани со Иран врз американските сили во Ирак и Сирија

САД се подготвени да преземат други акции, изјави американскиот претседател Џо Бајден по нападите на групи поврзани со Иран против