четврток 22/02/2024

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ВЕДНАШ ПО ПРИСТИГНУВАЊЕ ВО ГЕРМАНИЈА: 6 работи без кои не е можен престој во оваа земја, еве кои документи треба да ги подготвите!

Под претпоставка дека доаѓате во Германија затоа што веќе сте се вработиле, студирате или пракса, еве список на работи што

На местото на падот на авионот Ил-76 се пронајдени документи за мртви Украинци: „Постојат карактеристични тетоважи на одредени делови од телата на жртвите“.

Руските истражители на местото на падот на авионот Ил-76 во регионот на Белгород пронајдоа документи на загинати украински воени заробеници

Со „Донбас девушка“ раководи Американка – имаше клучна улога во ширењето на доверливите разузнавачки документи

Со главниот руски пропаганден канал на социјалните мрежи „Донбас девушка“, познат по ширење на дезинформации за војната во Украина, раководи