четврток 22/02/2024

ВИДЕО Објавена снимка од погребот на Пригожин, гробиштата ги чуваат голем број безбедносни сили

Шефот на паравоената формација Вагнер, Евгениј Пригожин денеска е погребан меѓу неговото семејство, соопшти неговата компанија Конкорд Менаџмент. На мрежата „Х“