сабота 02/03/2024

Шефовите му наредиле на вработен да уплати 25 милиони долари: Кога уплатата „легнала“ и тој отишол во фирма, следел неверојатен расплет!

Финансиски работник во мултинационална компанија им платил 25 милиони долари на измамници кои користеле „deepfake“ технологија за да се претстават

„ТОЈ НЕ Е ДЕЛ ОД НАШЕТО СЕМЕЈСТВО“ Тројца претседатели одбија да се фотографираат заедно на самитот КОП28

ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ на Литванија, Летонија и Полска денеска одбија да учествуваат на официјалната заедничка фотосесија на светските лидери на климатскиот самит