четврток 22/02/2024

Америка моментално ја тресе најголемиот скандал со шпионажа, а последиците од хаосот би можеле да бидат страшни за целиот свет

Голем број тајни документи на Пентагон кои протекоа во јавноста, а набргу потоа завршија на социјалните мрежи, фрлија ново светло