сабота 02/03/2024

Доказ дека Кремљ крие клучни докази? Семејството на Алексеј Навални се уште не знае каде е неговото тело, сомнежите експлодираа поради последните вести

Семејството на Алексеј Навални, починатиот руски опозиционер, нема да може да го прими неговото тело најмалку две недели. Јулија Навални,

Ердоган фрли „спас“ во морето на проблеми на турската економија: повисоки камати и нови имиња на клучни позиции

Турската централна банка ги зголеми каматните стапки, сигнализирајќи промена кон поконвенционални економски политики за да се спротивстави на високата инфлација,