недела 03/03/2024

Пет лица починаа поради кајмакот што го правел Србин: Ужас во Австрија, меѓу болните и бебе, на судењето откриени СТРАШНИ ДЕТАЛИ

Поранешниот генерален директор на млекарница (39) од Долна Австрија, со српско потекло, е осуден на 13 месеци затвор пред судот