сабота 02/03/2024

Ново откритие на астрономите: Мистериозни структури пронајдени во центарот на нашата галаксија

Имено, по истражувањето на мистериозните филаменти лоцирани во центарот на нашата галаксија, научниците открија уште една ваква необична група, овојпат