сабота 02/03/2024

Кенеди ќе биде потпретседател на Трамп? Оперативците на кампањата на поранешниот шеф на Белата куќа му се обратија на БОБИ, тоа НЕ Е ИЗНЕНАДУВАЊЕ на донаторите

Луѓе блиски до Доналд Трамп, поранешниот американски претседател, му дале прелиминарни предлози на Роберт Кенеди Џуниор во врска со можноста