недела 03/03/2024

Бебе починало откако со часови било оставено во автомобил додека неговите родители оделе во црква

11-месечно девојче  почина во американската сојузна држава Флорида, откако нејзините родители ја оставиле во вжештена кола додека биле на црковна служба, соопшти