недела 03/03/2024

Сунак не се согласува, со Бајден разговараше за касетната муниција за Украина: „Очигледно на секоја земја е да донесе одлука за тоа“

Британскиот премиер Риши Сунак и американскиот претседател Џозеф Бајден денеска разговараа за одлуката на САД да испрати касетна муниција во