четврток 22/02/2024

Рускиот терор над Киев не престанува: Исцрпените граѓани со денови не спијат поради бомбите, рано зори бараат заштита во засолништата (ФОТО)

„Разбудете се, одете на безбедно место, можеби засолниште, држејќи го телефонот. Не можете да работите, не можете да читате; седиш, гледаш наоколу