среда 24/07/2024

Паника во училиште по убиството на наставничка: Пристигна

Средното училиште Гамбета-Карно во францускиот град Арас , каде професорот  Доминик Бернар  беше избоден до смрт од радикализиран поранешен ученик на 13 октомври, беше евакуиран овој понеделник